+90 312 351 40 09 | info@lazeraluminyum.com
LAZER ALÜMİNYUM||Alüminyum Profiller,Alüminyum Aksesuar,Solar Enerji Sistemleri,STANDART PROFİLLER,ALDOKS PROFİLLER,ALDOKS PROFİLLER,ALDOKS PROFİLLER,ALDOKS PROFİLLER,ALDOKS PROFİLLER,ALDOKS PROFİLLER,C60 PROFİLLER,CAM BALKON SERİSİ,KORKULUK SERİSİ,DUŞAKABİN SERİSİ,ASANSÖR PROFİLLERİ,

KURUMSAL

Firma Profili

Lazer Solar Enerji Alüminyum , Türkiye’nin önde gelen solar panel çerçeve üretici şirketlerinden biri olup aynı zamanda 2023 yılının ilk çeyreğinden itibaren yaptığı yatırımlarla ekstrüzyon ile , Türkiye’nin önde gelen alüminyum profil üreticilerinden biri konumunu almıştır.

1989 yılında kurulan şirket, solar panel çerçeve üretimi , solar alt taşıyıcı konstrüksiyon ürünleri üretimi ve endüstriyel uygulamalarda kullanılan alüminyum profillerin tam entegre tasarımcısı ve üreticisi konumundadır.

Yatırımı 2023 yılı içerisinde yapılmış 60.000 m² ve 50.000 m²  sanayi arsası , hali hazırda toplamda 14.000 m² kapalı fabrikası olmak üzere toplam 124.000 m²’lik  alana sahip Lazer ailesi ; ekstrüzyon hatları, eloksal tesisi dahil yüzey işlem merkezi , 5 eksen CNC itezgahlar dahil mekanik işlem tesisi , 2 adet manuel, 1 adet yarı otomatik ve 1 adet tam otomatik olmak üzere çerçeve otomasyon hatlarını bünyesinde bulunduran tam entegre bir tesistir.

Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin:

Lazer’in “Sürdürülebilirlik” ve “Sosyal Sorumluluk” faaliyetler ;  toplumsal, çevresel ve ekonomik boyutlar bağlamında ele alınmaktadır. Lazer’in kurumsal sürdürülebilirlik anlayışının ana hatlarını, sürekli iyileştirmek ve daha ileri hedeflere taşımak, oluşturur.

Kurumsal Sürdürülebilirlik Politikamız:

Şirketimizin Kurumsal Sürdürülebilirlik Politikası, gerek Lazer Solar Enerji Alüminyum Tesislerinin bulunduğu bölge ve gerekse yurt çapında, Lazer’in paydaşlarına karşı sorumluluğunu ortaya koyacak şekilde değerlendirilmektedir.

Kurumsal Sürdürülebilirlik Politikası, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim temelinde;

  • Riskleri etkin bir biçimde yöneterek, tüm süreçleri sürekli iyileştirmek,
  • İş sağlığı ve güvenliği konusunda sıfır kaza ilkesiyle çalışmak,
  • Şirket performansını ve üretimin verimliliğini artırmak,
  • Çalışanları aktif katılıma özendirerek açık iletişim ortamı sağlamak,
  • Enerjiyi verimli kullanmak, çevresel dengeyi ve doğal kaynakları korumak,
  • Ulusal çevre mevzuatı, ilgili çevre standartları ve bu alandaki en iyi teknolojileri temel alan sürdürülebilir bir çevre yönetimi politikası izlemek,
  • Tüm faaliyetlerinde bilgi güvenliği ve iş sürekliliğini sağlamak,
  • Ulusal ve uluslararası mevzuat gerekliliklerine uymak,
  • Paydaşlarıyla ilişkileri şeffaf bir biçimde ve ortak akıl ile yönetmek,
  • Müşteri memnuniyetinde sürekliliği sağlamak,
  • Tedarikçilerini sürdürülebilirlik uygulamalarına yönelik olarak geliştirmek,
  • Sürdürülebilir çevre politikası uygulamalarını, şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşmak,
  • Kurumsal Sosyal Sorumluluk faaliyetlerini, Şirket stratejileri, hedefleri ve öncelikleri doğrultusunda paydaşlarına sunmak,
  • Başta etik değerler olmak üzere, Kurumsal Yönetim İlkelerini Şirket kültürü olarak benimsemek, prensiplerini kapsamaktadır.

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Anlayışımız:

Lazer’in sürdürülebilirlik anlayışı, gerek kurumsal sosyal sorumluluk ve gerekse toplum üzerinde etki kriterleri dikkate alınarak, hem kurum bünyesinde, hem de topluma yönelik sosyal çalışmalar çerçevesinde yürütülmektedir.

Dolayısıyla, Sürdürülebilirlik Yönetişimi çerçevesinde; İklim Değişikliği konusundaki faaliyetler ve Emisyon Oranları; Ürün Portföyü ve Ürün Stratejileri; Pazarlar ve Müşteri Memnuniyeti; Ar-Ge Yönetimi, Dünya Klasında Üretim (WCM) ve Yönetim Standartları; Enerji Verimliliği; Çevre Yönetim Sistemleri; İş Sağlığı ve Güvenliği; Çalışma Ortamı ve Yetenek Yönetimi; Tedarik Zinciri Yönetimi; Bayi Ağı önem taşımaktadır. İklim değişikliği, çevre, işçi sağlığı ve güvenliği, kurumsal yönetim, etik değerler, tedarik zinciri ve sosyal sorumluluk ekseninde Sürdürülebilirlik Raporları’nın hazırlanması, Sürdürülebilirlik Politikası’nın temel değerlendirilmesi olarak ele alınmaktadır.

Kalite Yönetimi:

Alüminyum profil sektöründe sürekli gelişmeyi ve öncü olmayı hedefleyen firmamız kalite sistem çalışmalarıyla da bu amaca ulaşmak için hızlı adımlarla ilerlemektedir. CE, TSE, EN, eloksal uygulamaları için QUALANOD olanaklarına sahip olan firmamız, ISO 9001, ISO 14001,
ISO 45001, ISO 50001 ve ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi gibi sistem belgelerine sahiptir.

Lazer Solar Enerji Alüminyum’da insan ve çevre sağlığına saygılı üretim yöntemleri benimsenmiştir. Lazer Solar Enerji Alüminyum’dan tedarik edeceğiniz mamullerin yüzey işlemleri için zorunlu olan kimyasalların kullanımında REACH ve ROHS gerekliliklerine uyulmaktadır.

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat